Case: Nyt website til et botilbud for børn og unge

Et WordPress-website der er brugervenligt, sikkert, SEO-optimeret, fleksibelt og nemt at vedligeholde.

Nyt website til et botilbud for børn og unge

MerVib.dk er et botilbud for børn og unge med autismespektrumforstyrrelser og tilgrænsende psykiatriske diagnoser. Niels Christian, ejeren af Levefællesskabet Mervib Aps, ønsker at fokusere på sin virksomhed og har derfor allieret sig med Chrilles fra Misura.dk til at tage sig af mervib.dk.

Ønsket er, at mervib.dk både skal være brugervenligt, sikkert, SEO-optimeret, fleksibelt og præsentere de forskellige opholdssteder på en imødekommende og informativ måde, så både forældre og især sagsbehandlere forstår MerVibs særlige mission for unge mennesker.

Misuras rolle:

Misura har været med helt fra etableringen af mervib.dk (og mervibskolen.dk) og hjælper løbende med udviklingen af både funktionalitet og indhold, herunder brug af billeder og god søgemaskineoptimering. Misura hjælper også med koordinering af indhold fra copywriter og fotograf samt hosting og løbende opdateringer.

Et godt resultat:

Mervib.dk er i dag et website under kraftig udvikling, og Misura står for al vedligeholdelse, udvikling og hosting. Hostingen på Litespeed servere sikrer et hurtigt website, hvilket både Google og de besøgende værdsætter. Misura bidrager desuden med sin viden om brugervenlighed, SEO og løbende opdateringer af indhold.

Jeg er glad for, at Chrilles tager sig af udvikling og vedligeholdelse af mervib.dk. Min tid og viden om vedligeholdelse af et website er begrænset. Udviklingen sker i direkte kontakt med Chrilles, som er yderst fleksibel at samarbejde med.
Niels Christian Vibholm
Direktør for Levefællesskabet Mervib ApS

Et hurtigt website – med et hurtigt tema og hurtig hosting

Websitet også meget hurtigt – og det kan Google rigtig godt lide. Det er én af fordelene ved WordPress-temaet Kadence. En anden fordel er, at der er indbygget en række funktionaliteter så man også har behov for færre plugins. Det er også med til at gøre websitet meget hurtigere.

Herunder kan du se, hvor hurtigt websitet er på både mobil og desktop

Det bliver ikke meget bedre. Du kan teste dit eget website på https://pagespeed.web.dev

Hastighed på Desktop
– super hurtig

Hastighed på Mobile
– også super hurtig

Fordele ved samarbejde med Misura.dk

  • Gratis tema + ét af de hurtigste temaer der findes til WordPress.
  • Minimal vedligeholdelse og hurtig hosting
  • Løbende support og nem hjælp til udvidelser
15 års erfaring med WordPress

Ingen udgifter til tema

Misura står for alle opdateringer – og fikser, hvis noget går galt

Meget hurtig hosting – og ubegrænset plads. Også til mail.

Personlig support

Kontrol af din Google Analytics opsætning

Similar Posts