Case: En webshop der kom hurtigt op at køre igen

Et WordPress-tema der ikke var blevet udviklet på længere sammen med en opdatering af WordPress fik websitet til at gå ned. Det blev hurtigt fikset igen.

Hurtig fix af en sammenbrudt webshop

Wineshop.dk der specialiserer sig i udsøgte spanske rød- og hvidvine, er en Woocommerce-webshop, der virkede problemfrit i flere år. Selvom størstedelen af opdateringerne blev udført, blev temaet, som webshoppen var bygget på, desværre forsømt af udvikleren. Det resulterede i, at temaet ikke fulgte med udviklingen inden for hastighed, sikkerhed og nye versioner af WordPress.

Uheldigvis skete det, som ikke må ske – webshoppen brød sammen fra den ene dag til den anden efter en opdatering af WordPress.

Pia og Guil, som ejer webshoppen, tog derfor kontakt til Misura for at søge kvalificerede råd og en hurtig løsning på problemet.

Misuras rolle:

Misura fandt hurtigt årsagen til problemet. Temaet som webshoppen i sin tid var blevet bygget med havde ikke været vedligeholdt af udvikleren i en årrække. Heldigvis var der ikke nogen brud på sikkerheden. Opgaven gik derfor udelukkende ud på at finde et tema der kunne genskabe det oprindelige design så den kunne komme til at shine igen.

Pia og Guil var hurtige til at tage en beslutning og valgte også det tema der blev anbefalet af Misura. Da alt indholdet på siderne skulle være det samme var opgaven nu udelukkende at få renset ud koder fra det gamle tema og få siderne genskabt i det nye tema.

Et godt resultat:

Windpoint.dk kom hurtigt op at køre igen og fik også et opdateret look. Alt fungerer som det plejer i forhold til både plugins og betalingsløsning. Nu med et at de mest populære temaer på markedet – Kadence. Det er desuden nemt at foretage rettelser da Kadence følger den nye måde som WordPress virker på, meget tæt.

Det har været dejligt nemt at samarbejde med Chrilles og vi var meget glade for at få en ny webshop op at køre så hurtigt igen. Det giver også ro i sjælen, at det ikke er mig, der fremover skal stå for hele den tekniske vedligeholdelse af websiet og sikkerheden. Jeg har også været glad for Chrilles´ tips til bedre SEO. Nu mangler jeg bare at gøre noget ved det 🙂
Pia og Guil
Ejer af winepoint.dk

Et hurtigt website – med et hurtigt tema og hurtig hosting

Websitet er nu blevet meget hurtigt – og det kan Google rigtig godt lide. Det er én af fordelene ved WordPress-temaet Kadence. En anden fordel er, at der er indbygget en række funktionaliteter så man har behov for færre plugins. Det er de mange små ting der hjælper på hastigheden.

Pia og Guil valgte også at flytte deres hosting til Misura som tilbyder nogle ekstra hurtige Litespeed webservere. Det samlede resultat kan du se herunder – og det er godt.

Herunder kan du se, hvor hurtigt websitet er på både mobil og desktop

Det bliver ikke meget bedre. Du kan teste dit eget website på https://pagespeed.web.dev

Hastighed på Desktop
– super hurtig

Hastighed på Mobile
– også super hurtig

Fordele ved samarbejde med Misura.dk

Minimal vedligeholdelse og hurtig hosting

Desuden valgte Pia og Guil også, at få Misura til at vedligeholde websitet og dermed sikre, at både WordPress, tema og plugins altid er opdateret.

Pia har dog selv været god til at optimere sine billeder via bl.a. Squoosh. Et program du nemt kan bruge i din browser eller downloade helt gratis.

15 års erfaring med WordPress

Ingen udgifter til tema

Misura står for alle opdateringer – og fikser, hvis noget går galt

Super hurtig hosting – og ubegrænset plads

Personlig support

Kontrol af din Google Analytics opsætning

Kontakt Chrilles

Ring kvit og frit og få en snak om nogle af de muligheder der passer bedst til dig.

Similar Posts