Din digitale ekspert

Kontakt Chrilles

Ring kvit og frit og få en snak om nogle af de muligheder der passer bedst til dig.

Om Misura.dk

Jeg er en passioneret digital projektleder og web manager med en stærk interesse for at udvikle og optimere websites. Jeg har en god visuel sans og en stærk fokus på brugervenlighed, samt en evne til at finde gode praktiske løsninger på digitale problemstillinger.

WordPress og Sitecore-ekspert

Jeg har stor erfaring med både Sitecore og WordPress – og en dyb forståelse for de tekniske muligheder og udfordringer, der opstår på en CMS-platform. Her kan jeg hjælpe med at udarbejde kravspecifikationer til både udviklere og designere, når der fx skal udvikles ny funktionalitet – og integration til andre systemer.

Konverteringsoptimering

Med en fortrolighed i konverteringsoptimering har jeg evnen til at identificere og løse tekniske og brugerrelaterede udfordringer, der kan hindre en god konverteringsrate. Jeg har en stærk forståelse for, hvordan man tænker om, og måler websiteperformance og, hvordan man kan optimere den for at opnå bedre resultater.

Effektiv tracking med Google Analytics og Tag Manager

Jeg har 15 års erfaring med brugen af ​​Google Analytics og Google Tag Manager til at spore og analysere website performance, samt opsætning af dashboards til at præsentere data på en overskuelig måde. Jeg ved, hvordan man kan måle og evaluere website performance og hvordan man kan optimere det for at opnå bedre resultater.

Skræddersyet SEO og micro-data

Jeg har en rigtig god og grundlæggende forståelse for både almindelig SEO, teknisk SEO og schema/micro data der alle er med til at forbedre dit websites visning og placering i søgeresultaterne.

Intelligente rapporter og kampagne-tracking

Jeg har erfaring med at anvende Google Looker Studio til at udvikle rapporter, der gør det nemt at få et overblik over dit websites performance og identificere områder, der kræver optimering. Jeg ved, hvordan man kan opsætte kampagne tracking for at måle og evaluere effekten af ​​de forskellige marketingkampagner.

Forretningsforståelse

Ud over min tekniske ekspertise har jeg også en generel god forretningsforståelse, herunder erfaring med dataintegrationer, som jeg kan anvende for at sikre, at teknologiske løsninger støtter og understøtter forretningsmålene.